headerphoto

Novinky


Harmonogram magisterských SZZ - 12.6.2017
 >>více
Harmonogram bakalářských SZZ - 19.6.2017
 >>více
Presentace k obhajobám bakalářských prací
 >>více
Presentace k obhajobám diplomových prací
 >>více
Exkurze do spalovny odpadů
 >>více
Nahrátí DP/BP do STAGu
 >>více
Termíny odevzdání DP/BP na ÚIOŽP
 >>více
SZZ-odevzdání DP/BP (2 výtisky), CD (Word, pdf)
 >>více
Kontrola splnění studijních povinností - Bc / Nmgr a přihlašování na SZZ
 >>více
Studentská soutěž Park Hády
 >>více
Nová témata BP a DP na UIOŽP
 >>více

Mgr. Magda Doležalová, Ph.D.

Pracovní zařazení:  Vědecko-pedagogický pracovník

Místnost:  U1/212

Telefon:  +420 576 031 020

E-mail:  mdolezalova(at)ft.utb.cz

Konzultační hodiny:  Úterý: 8:00 - 10:00


Vzdělání:

    1999 – 2004 : Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, obor Obecná biologie, specializace Mikrobiologie / Mgr.
    2005 – 2009 : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, doktorský studijní program Chemie a technologie potravin, obor Technologie potravin / Ph.D.

Zaměstnání:

    2005 – doposud : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav technologie a mikrobiologie potravin, asistent; od 1. 7. 2009 odborný asistent

Pedagogická činnost:

  • výuka v předmětu: Obecná mikrobiologie
  • výuka v předmětu: Potravinářská mikrobiologie
  • výuka v předmětu: Laboratoř z mikrobiologie potravin
  • výuka v předmětu: Molekulární biologie

Členství v odborných organizacích:

  • od roku 2006 člen Československé společnosti mikrobiologické

Vědecko-výzkumná činnost:

  • mikrobiologie potravin živočišného i rostlinného původu
  • antimikrobiální vlastnosti rostlinných extraktů
  • molekulárně-biologická charakteristika kmenů Escherichia coli z potravin