Mgr. Magda Doležalová, Ph.D.

Pracovní zařazení:  Vědecko-pedagogický pracovník

Místnost:  U1/212

Telefon:  +420 576 031 020

E-mail:  mdolezalova(at)ft.utb.cz


Vzdělání:

    1999 – 2004 : Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, obor Obecná biologie, specializace Mikrobiologie / Mgr.
    2005 – 2009 : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, doktorský studijní program Chemie a technologie potravin, obor Technologie potravin / Ph.D.

Zaměstnání:

    2005 – doposud : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická, Ústav technologie a mikrobiologie potravin, asistent; od 1. 7. 2009 odborný asistent

Pedagogická činnost:

  • výuka v předmětu: Obecná mikrobiologie
  • výuka v předmětu: Potravinářská mikrobiologie
  • výuka v předmětu: Laboratoř z mikrobiologie potravin
  • výuka v předmětu: Molekulární biologie

Členství v odborných organizacích:

  • od roku 2006 člen Československé společnosti mikrobiologické

Vědecko-výzkumná činnost:

  • mikrobiologie potravin živočišného i rostlinného původu
  • antimikrobiální vlastnosti rostlinných extraktů
  • molekulárně-biologická charakteristika kmenů Escherichia coli z potravin

 
©2005-2008 Ústav inženýrství ochrany životního prostředí, Fakulta technologická, Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně